Met Stoppy heb je altijd frisse lucht in huis, zonder klapperende deuren of ramen.

Laat de wind geen speelbal maken van raam of deur. Deurstopper Stoppy fixeert ieder raam en iedere deur. Voor vrije doorloop, luchtverversing of simpelweg omdat je elkaar wilt horen in huis.

Deze design deurstop past in je hand, past als Yin en Yang in een andere Stoppy en kan op tig verschillende manieren ieder raam en iedere deur blokkeren. Op de grond, bij de scharnieren, in de sponning. Stoppy is gemaakt van duurzaam materiaal en is weerbestendig.

Stoppy past altijd en overal, zowel bij draai- of tuimelramen met kunststof, aluminium of houten kozijnen en kan gebruikt worden bij elk type ondergrond, zoals tegels, linoleum, vloerbedekking, parket, natuursteen, laminaat of pvc.

Stoppy verbetert de luchtkwaliteit in huis.

Mens, huisdier, plant.. we produceren dagelijks tientallen liters vocht. Wist u dat de buitenlucht zelfs bij regen minder vocht bevat dan in huis? Daarom is een dagelijkse goede ventilatie noodzakelijk. Iedere dag een paar uur en zeker op piekmomenten als tijdens het koken, douchen, dweilen of was drogen in huis. Houdt daarom ramen of deuren open met Stoppy. Zo ontstaat een goede ventilatie en dus een betere luchtkwaliteit. Dat komt onze gezondheid ten goede.

Wat mag u van Stoppy verwachten? 

Stoppy  zet ieder raam of deur vast, waardoor er frisse lucht de woning of de ruimte in kan. Bovendien maakt de wind zo nooit een speelbal van raam of deur. Als u de grootst mogelijke opening wilt, plaatst u Stoppy eenvoudig in de deur- of raamsponning. Heeft een kier uw voorkeur, dan fungeert Stoppy als stop op de vloer of vensterbank. Soms kan ook een vrije doorloop handig zijn, zoals bij een verhuizing of als je huisdieren in en uit wil laten lopen. En ook dan biedt Stoppy de oplossing.

Stoppy komt in vele kleuren!

Bekijk onze artikelen:

Meer informatie?

12 + 6 =

Pin It on Pinterest