Gratis bezorging NL vanaf €100,-

 

Veilig online betalen via uw eigen bank

 

Voor 13:00uur besteld, zelfde dag verzonden

 

Veilig betalen met Ideal  Veilig betalen met Paypal  Veilig betalen met Mastercard  Veilig betalen met VISA  Veilig betalen met KBC  Veilig betalen met Bancontant  Veilig betalen met Belfius  Veilig betalen met Sofort

Veilig online betalen

Alle online betalingen lopen snel en veilig via Mollie. Hiervoor worden géén extra kosten in rekening gebracht! Via Mollie betalen is veilig en u betaalt via uw eigen bank.

Bestellingen dienen altijd vooraf betaald te worden, ook wanneer u de bestelling zelf wil ophalen. Er worden dan uiteraard geen verzendkosten berekend. De betaling moet binnen 5 werkdagen na de orderbevestiging bij ons binnen zijn. Bij elke niet tijdige betaling, komt de bestelling te vervallen.

Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en BTW.

Indien u niet meteen online betaalt, dient u na ontvangst van de orderbevestiging het totaalbedrag van de bestelling binnen 5 werkdagen over te maken naar
IBAN nummer: NL74 KNAB 0255 8068 76 te naam van RIOV B.V. te Vlijmen met vermelding van het ordernummer.

Bankgegevens:

Bic:     KNABNL2H
IBAN:  NL74 KNAB 0255 8068 76

Pin It on Pinterest